Säsong Borttaget

 

___________________________________________

Allhelgona 2018

/sasongssortiment.jpg/sasong-haloween4.jpgAntingen du vill skrämmas eller bara skapa mysig stämning nu i höstmörkret så har vi lösningen för dig!

Kanske är du händig och skapar dina egna Halloween-dekorationer och då kan vi hjälpa dig med att få till en praktisk och säker belysningslösning att montera i din skapelse! Kom in till oss så fixar vi det!
Eller vill du hellre komma in i vår butik och titta runt för att köpa något helt färdigt och klart att tända redan ikväll?

Välkommen, vi har massor att välja på!

_____________________________________________

Vår 2018

Skynda på vårljuset!

Säsongen utomhus är så mycket längre än då de ljusa sommarnätterna håller oss vakna! Vi kan faktiskt smygstarta den redan i mars, och inte packa in våra utemöbler förrän i slutet av oktober. 

Det betyder att vi behöver bra utomhusbelysning en stor del av utesäsongen! Nu har det ju dessutom kommit så mycket modern, fräck design med den nya, säkra tekniken, så vi lätt kan skapa mysig och ombonad miljö direkt under äppelträdet eller uppe på altanen.

Kom in i vår butik och låt dig inspireras!

 

 

____________________________________________________

Julen 2017

Vår butik svämmar nästan över av all belysning som vi nu packar upp inför advents- och julhelgen!
Kom hit och låt dig inspireras, eller kom bara, så löser vi dina lampbekymmer!

Vi har det mesta för att lysa upp de kommande högtiderna, för ute och inne, för fönster och bord, för julgran och trädgård och för det som bara är på skoj!

Se mer av våra leverantörers julljus-sortiment, KLICKA PÅ BILDERNA HÄR NEDANFÖR!

Här nedan ser du ett litet axplock av vad vi har - vi har mycket, mycket mer i butiken!