Butiksblogg

Här visar vi favoriterna i vårt sortiment...

... inte bara våra egna "älsklingar", utan även det vi märker att ni kunder gillar lite extra, och frågar efter. Det kan vara en lampa som varit en "Bäst Säljare" i flera år, men som fortfarande känns jätteaktuell.

Välkommen att kika på våra FAVORITER!

____________________________________________________________________________

90-års kampanj på Aneta lampskärmar!

24 jan 2018

/willes-el-annons-lampskarmar-aneta.jpgNu drar vi igång vårt 90-årsfirande med årets första förmånliga kampanj!
Passa på att fräscha upp dina lampskärmar med lite nytt från ANETA BELYSNINGS sortiment. Skärmarna passar både till bords-, tak- och golvlampor.

Kampanjen kommer att pågå mellan 25 januari -
3 mars 2018.
KLICKA HÄR för att läsa mer om vårt sortiment av lampskärmar!

Välkommen!

ALLA LAMPSKÄRMAR FRÅN ANETA

20% RABATT

Hjälp oss att stötta Moa-Linas kamp mot cancer!

16 okt 2017

/moa-lina.jpgVi brinner för kampen mot bröstcancer. Johans mor gick bort i denna hemska sjukdom för ett par år sedan, och sedan dess betyder arbetet som MOA-LINA Bröstcancerföreningen i Östergötland lägger ner, oerhört mycket för oss!

Därför vill vi naturligtvis bidra till deras verksamhet på något sätt och i år har vi tagit fram en liten söt bordslampa med en rosa skärm. Denna lilla lampa betalar du 295 kr för och ALLT går oavkortat till MOA-LINAS verksamhet! Vi vill att pengarna där ska gå till att stödja en drabbad familj speciellt, med en utflykt eller liknande.
Och varje gång du tänder din lilla lampa (sätt den gärna i ditt fönster nu i oktober) så skickas din tanke till alla de/oss som drabbats av cancer!

TACK FÖR DITT STÖD!